Dierenkliniek in wording

Vanaf volgend jaar krijgt onze stichting van de gemeente Caucaia een pand toegewezen waarin we de eerste dierenkliniek van Cumbuco en omgeving kunnen starten.

Het pand is een voormalig schooltje waar computer lessen werden gegeven. Het gebouw, dat al 15 jaar leegstaat, bestaat uit 2 afsluitbare ruimtes ( behandelruimte en een verblijfsruimte voor zieke dieren) en een open ruimte waar perfect een receptie en wachtruimte gemaakt kan worden. In deze kliniek kunnen we de dieren behandelen, vaccineren en castreren. Voor de locale bevolking zal er een plek zijn om hun (zieke) huisdier te brengen en tegen geringe kosten het dier te laten behandelen.

De gemeente stelt als voorwaarde dat wij, de stichting Fenix Foundation, de kosten op ons nemen van de verbouwing en de inrichting van de kliniek. We hebben en grove inschatting kunnen maken van de te maken kosten: verbouwing en inrichting schatten we op zo’n 10.000 euro.

Jullie hulp is nodig!
Met jullie hulp kunnen we zo snel mogelijk beginnen met de verbouwing. Bij een donatie van minimaal 500 euro wordt er een ruimte naar jou of naar je bedrijf vernoemd.

Onze stichting heeft de ANBI status, dit betekent dat alle donaties aftrekbaar zijn bij de Belastingdienst.

Meer weten? Stuur een email naar info@fenixfoundationbrazilie.nl en we vertellen je alles wat je wilt weten over onze nieuwe dierenkliniek in Cumbuco.