Janneke Metzlar – secretaris
In 2006 heeft Janneke, samen met haar man, de stap gezet om van Utrecht naar Brazilië te emigreren waar ze de scepter zwaaien over hun Pousada & Restaurant 0031 in Cumbuco. Naast het runnen van hun drukke Pousada & Restaurant zet Janneke zich al jaren in voor dieren in nood in de provincie Ceara. Haar liefde voor dieren is enorm groot en Janneke staat er dan ook om bekend, dat ze er alles voor over heeft om de dieren in nood te helpen. Een lang gekoesterde droom van Janneke was om de dieren in nood meer te bieden dat ze nu kan doen. Middels de oprichting van de Fenix Foundation is deze droom eindelijk voor haar uitgekomen.

Karin Metzlar – penningmeester
Karin, zus van Janneke, is net als haar jongere zus opgegroeid met dieren. Honden, katten, vogeltjes, konijnen, alles is wel voorbij gekomen. Niet verwonderlijk dus dat haar hart uitgaat naar de straatdieren in Cumbuco e.o. Ze heeft tijdens haar bezoeken aan zus lief in Brazilië met eigen ogen kunnen zien dat er een groot aantal straatdieren met hulp van de Fenix Foundation in Cumbuco een beter leven hebben gekregen, maar heeft zich ook gerealiseerd dat er nog veel te verbeteren is.

Karin is ook nog eens zeer georganiseerd en kan goed met geld omgaan. Een perfecte penningmeester voor onze stichting dus.

Ysabelle Langendijk- bestuurslid
Ysabelle is sinds begin 2019 bestuurslid geworden van onze stichting. Zij is student medicijnen aan de Universiteit van Amsterdam. Naast haar studie zet ze zich in bij haar studenten vereniging. In die hoedanigheid heeft zij al een aantal malen grote sponsor activiteiten ontwikkeld.  Verder houdt zij zich bezig met campagnes via social media.  het hart van Ysabelle zit op de goede plaats, zij is een groot dieren liefhebber (haar grootste schat is haar eigen hond: Frost)

Om die reden heeft zij ook direct bevestigend geantwoord op de vraag of zij ons bestuur wilde komen uitbreiden. Ysabelle wordt verantwoordelijk voor de kwartaal nieuwsbrief,  (mede) organiseren van jaarlijkse sponsoractiviteiten en alle social media uitingen. We zijn erg blij met haar binnen de stichting!

Marijn Henderikx – bestuurslid
Sinds enkele jaren werkzaam bij Janneke en Roel in het 0031 Boutique hotel in Cumbuco. De grote steun en toeverlaat van haar in Brazilië. Marijn helpt zoveel als hij kan bij de dagelijkse voederrondes en rijdt regelmatig naar de dierenarts in Fortaleza met een dier dat op dat moment hulp nodig heeft. Hij drijft zijn vrouw af en toe tot wanhoop omdat hij de zielige dieren die hij tegenkomt op straat, veelal meeneemt naar hun huis, waar nu 7 honden en talloze katten rondlopen.